Filter ponuky

  • Baran Restaurant
  • Bistro Chef Geurud
  • Bistro Miloš - Dituria
  • Central Gastro
  • Dosýta Burger & Beer
  • Gourmet
  • Pivovarská reštaurácia
  • Pizzéria Fontána
  • Polievkári
  • Reštaurácia Krivín
  • Reštaurácia Quatro
  • Reštaurácia Sitno
  • Reštaurácia Viglaš
  • Restaurant il caffe
  • Retro club
  • Sorrento

Menu na celý týždeň: Reštaurácia Viglaš

Reštaurácia Viglaš – Horná Seč (rozvozlevice.sk)

●polievka ●●hlavné jedlo ●príloha ●4,50

 

●●

●●

●●

●●

●●

0,33 l ŠOŠOVICOVÁ sladká, chlieb 1

1 120 g PLNENÝ BRAVČOVÝ REZEŇ (šunka, syr), šťuchané zemiaky, šalát 1,3,7,12

2 150 g ZAPEKANÉ KURACIE PRSIA (cibuľa, syr, kápia), ryža 7.12

3 400 g ŽIVÁNSKA v alobale (br. krkovička, slanina, cibuľa, cesnak, horčica, zemiaky) 10

4 120 g VYPRÁŽANÝ SYR so šunkou, varené zemiaky, tatárska omáčka 1,3,7,12

5 150 g HOVÄDZÍ TOKÁŇ, tarhoňa 1

 

Reštaurácia Viglaš – Horná Seč (rozvozlevice.sk)

●polievka ●●hlavné jedlo ●príloha ●4,50

 

●●

●●

●●

●●

●●

0,33 l BROKOLICOVÁ krémová s krutónmi 1.7

1 120 g VYPRÁŽANÉ AVOKÁDOVÉ KURACIE PRSIA, 1/2 opekané zemiaky, 1/2 ryža, šalát 1,3,7

2 150 g PRÍRODNÝ BRAVČOVÝ PLÁTOK na gyros korení, ryža

3 150 g PIKANTNÉ BRAVČOVÉ REZANCE, zemiaková kaša

4 300 g ŠPAGETY BOLOGNESE, syr 1.12

5 150 g GURMÁNSKA SVIEČKOVÁ NA SMOTANE, knedle 1,3,7

 

Reštaurácia Viglaš – Horná Seč (rozvozlevice.sk)

●polievka ●●hlavné jedlo ●príloha ●4,50

 

●●

●●

●●

●●

●●

0,33 l HOVÄDZÍ VÝVAR s mäsom a cestovinou 1,3,9

1 120 g VYPRÁŽANÝ BRAVČOVÝ REZEŇ v pivovom cestíčku, šťuchané zemiaky, uhorka 1,3,7

2 150 g ZAPEKANÉ KURACIE PRSIA na spôsob pizze (kukurica, syr, šampiňóny, olivy), ryža 12

3 150/200 g DOMÁCA BRAVČOVÁ FAŠÍRKA, zemiakový prívarok, chlieb 1,3,7

4 350 g STRAPAČKY s kyslou kapustou (kur. pečeň, kyslá smotana) 1,3,7

5 150 g ŠPANIELSKY VTÁČIK (horčica, slanina, uhorky, vajcia), slovenská ryža 1,3,10

Reštaurácia Viglaš – Horná Seč (rozvozlevice.sk)

●polievka ●●hlavné jedlo ●príloha ●4,50

 

●●

●●

●●

●●

●●

0,33 l GAZDOVSKÁ ZEMIAKOVÁ, chlieb 1

1 120 g PLNENÉ KURACIE PRSIA (slanina, cibuľa, kápia), mastené zemiaky, šalát 1,3,7

2 150 g PEČENÉ BRAVČOVÉ PLECE, dusená kapusta, knedle 1,3,7

3 320 g KOLOŽVÁRSKA KAPUSTA skladaná, 1/2 varené zemiaky 3,7

4 340 g ZEMIAKOVÉ ŠÚĽANCE so strúhankovou/makovou posýpkou a maslom 1,3,7

5 150 g HOVÄDZIE FILETY na lesných hríboch, pečené zemiaky

 

Reštaurácia Viglaš – Horná Seč (rozvozlevice.sk)

●polievka ●●hlavné jedlo ●príloha ●4,50

 

●●

●●

●●

●●

●●

0,33 l SLEPAČÍ VÝVAR s mäsom a rezancami 1,3,9

1 120 g PLNENÝ BRAVČOVÝ REZEŇ (slanina, bryndza), 1/2 opekané zemiaky, 1/2 ryža, šalát 1,3,7,12

2 150 g PRÍRODNÝ KURACÍ PLÁTOK na farebnom korení, ryža 1

3 150 g SEGEDÍNSKY GULÁŠ ŠPECIÁL (slanina), knedle 1,3,7

4 120 g VYPRÁŽANÉ FILÉ, zemiakový slovenský šalát 1,3,4,7

5 150 g HOVÄDZÍ GULÁŠ, halušky 1,3,7